BGPostCard - среща на високите технологии и класиката

 

QR-код

за

изтегляне

 

 

Приложението позволява да изпратите истинска пощенска картичка направо от мобилния си телефон. Можете да използвате всяка снимка, която имате в телефона си или да си изберете от галерията на Български пощи.

 

Как става изпращането – бързо, лесно, удобно!

  • Избирате на кого ще изпратите
  • Избирате снимка
  • Написвате кратко послание
  • Изпращате


Можете да го използвате винаги! Можете да изпратите навсякъде!

 

Описание:

BGPostCard е новата услуга на Български пощи, която позволява изпращането на истинска пощенска картичка директно от телефона. Необходимо е само да изберете подходящата снимка от телефона си или от нашата галерия, да въведете точния адрес/пощенски код на получателя и да натиснете бутона "Изпращане".

Ние я изработваме за Вас в печатния ни център, като на гърба й отпечатваме личното послание, което въвеждате от телефона си, поставяме я в плик и я доставяме на получателя.

 

Обхват:

Може да бъде изпратена до всяка точка на света, която разполага с валиден пощенски адрес. Необходимо е само да разполагате с интернет-връзка по време на изпращането.

Работи на всички смартфони, базирани на операционните системи iOS 4.0+ или Android 2.2+ и е достъпно за абонати на мобилните оператори: МТел, Теленор, Виваком.

 

Цена:

Услугата струва 2,40 лв (с ДДС) независимо дали картичката е за страната или чужбина. Заплащането става чрез самото приложение.

 

Шотове от приложението: