ЖИТЕЛИТЕ НА КАСПИЧАН ПОЛУЧИХА НОВ ПОЩЕНСКИ ОФИС В ЦЕНТЪРА НА ГРАДА

14.04.2014

Днес в центъра на Каспичан отвори врати модерен пощенски офис, който сбъдна отдавнашна мечта на местните жители да се разделят със старата сграда в близост до железопътната гара. Усилията в тази посока са от няколко години, но едва сега вече са реалност, призна кметът на града Милена Недева и поздрави „Български пощи” за откриването на новия офис.

Главният изпълнителен директор на „Български пощи” ЕАД Валентин Петков заяви  стремежа на дружеството да промени облика на пощенските станции в страната, да предлага в тях все повече и по-качествени услуги и  по-добри условия на труд. В словото си Валентин Петков подчерта, че от 7 май и в ПС Каспичан стартира използването на електронния пощенски картон, а освен традиционните пощенски услуги ще бъдат предлагани и куриерски, и застрахователни услуги. През 2014 година местната поща отбелязва 133 години от своето създаване, напомни господин Петков.

Новият пощенски офис бе открит от областния управител на Шумен Венцислав Венков, който благодари на „Български пощи” за направените инвестиции в името на доброто на хората.

Кметът на града Милена Недева  изпрати като куриерска пратка поздравителна картичка до ръководителя на ОПС – Шумен с поздравления за 135-годишнината на местната пощенска станция.