Победителите в Коледната фото-надпревара вече са ясни!

19.12.2012

Коледната фото-надпревара предизвика изключителен интерес и събра на едно място прекрасните снимки на наистина талантливи фотографи. Всеки представи по собствен начин духа на зимния и празничен сезон.

Изборът беше труден, но в крайна сметка имаме удоволствието да ви съобщим кои са отличените в конкурса снимки и какви награди отнасят техните автори. Печелившите бяха избрани от комисия от 5 служители на дирекция „Търговска дейност и маркетинг”.

Първото място е за Наталия Христова и нейната снимка с плаващите в замръзналите води лебеди. Наталия получава абонамент за едно издание по избор на стойност до 50 лева от нашия каталог, както и изпращане на снимката, с която участва, под формата на картичка до избран от нея получател.

Второто място се присъжда на Магдалина Рудова за нейния зимен пейзаж от Стария град в Пловдив. Магдалина получава изработване на 1 лист с персонални марки с макет и снимка по избор, както и изпращане на снимката, с която участва, под формата на картичка до избран от нея получател.

Третото място се поделя от Десислава Кендева за нейната снимка със заскреженото клонче и Мара Барова-Йорданова за нейната снимка с покритите със сняг пейки. Всяка от тях получава изпращане на снимката, с която участва, под формата на картичка до трима получатели.

Петата награда, състояща се в изпращане на снимката до един избран получател, отива при Ценка Дюлгярова за нейната снимка със заскрежената гледка към боровете. Тъй като комисията беше впечатлена от снимките на участниците, тя единодушно реши да награди още пет снимки с изпращане под формата на поздравителна картичка до избран получател, а именно Владимир Владимиров за снимката с детето с вперения в Дядо Коледа поглед; двете снимки на Ева Вълчева, Антон Стоянов със заледена Варна и Елена Гъдева за нейната снимка с момичето с чадъра на фона на снежния парк.

Общо 15 снимки стават част от галерията на BGPostCard: 9 от снимките с най-много гласове от гласуването във Фейсбук и още 6, отличени от комисията.

С победителите ще се свържем по електронна поща и телефон.

Снимките можете да разгледате в нашата Фейсбук страница.