ПЪРВАТА КО-БРАНДИРАНА БАНКОВА КАРТА НА БЪЛГАРСКИ ПОЩИ ИЗДАДЕНА СЪВМЕСТНО С ЦКБ

11.07.2014

Debit MasterCard - дебитна карта на Български пощи и Централна Кооперативна Банка!

Картата Debit MasterCard “Български пощи - ЦКБ” е дебитна карта, създадена специално за клиентите, ползващи пощенски услуги. Картата се предлага съвместно от Български пощи и Централна Кооперативна Банка.

Чрез дебитната карта “Български пощи - ЦКБ” имате възможност бързо, лесно и сигурно да ползвате Вашите средства при възможно най-изгодни условия.

Картата успешно съчетава в себе си изгодни финансови условия и удобството да бъде получена в пощенските станции. Можете да внасяте пари по сметката към картата и да получавате висок лихвен процент. Когато имате нужда да ползвате Вашите средства, можете да теглите пари в брой без такса.

Дебитната карта “Български пощи - ЦКБ” е предназначена за клиентите на Български пощи и може да бъде заявена само в пощенските станции. Можете да получите своята карта в пощенската станция, в която сте я заявили, или в офис на ЦКБ.

Предимства на дебитната карта “Български пощи - ЦКБ”:

  • Издаването на дебитната карта “Български пощи - ЦКБ” е напълно безплатно;

  • Получавате изгоден лихвен процент по Вашата сметка към картата - 1% годишно;

  • Теглите средства от картата “Български пощи - ЦКБ” на ПОС терминал в офис на ЦКБ, без да заплащате такса;

  • Картата е без такси при покупки при търговци.

Допълнителни предимства:

  • Картата Debit MasterCard е международна и може да се ползва както в България, така и в чужбина за теглене на пари в брой от банкомат и плащане на стоки и услуги при търговци.

  • Кобрандираната карта “Български пощи - ЦКБ” може да се използва и за плащания в интернет.

  • Картата е от тип Debit MasterCard и е от по-висок клас, в сравнение с широко популярните други дебитни карти в България.

Допълнителни бонуси от Централна Кооперативна Банка

  • Можете да се възползвате от възможността да получавате атрактивни отстъпки до 20% при партньорите в програмата за лоялност на ЦКБ CCB Club: Лукойл, България Ер, Търговска верига КООП, Happy Bar & Grill, Sport Depot, Мтел, Етап-Адресс, Груп плюс, Арон, Grand Optics, Joy Optics, Армеец, Франт, Hush Puppies. Научете повече за програмата CCB Club на ЦКБ на www.ccb-club.bg и вземете Вашата CCB Club карта.

Допълнителна информация за Вашата Debit MasterCard карта “Български пощи - ЦКБ”

При открадната или загубена карта
В случай, че Вашата карта е открадната или изгубена, е необходимо да се обадите в Централна Кооперативна Банка или Борика, за да я блокирате.

В ЦКБ - денонощно на телефони:

  • 02/9266 523 и 02/9266 527

  • 0889 934 694

В БОРИКА - денонощно (за да блокирате картата в БОРИКА е необходимо да знаете нейния номер) на телефони 02/8705 149 и 02/9702 616.

За допълнителна информация:
Позвънете в ЦКБ на телефон 0800 11 400 /разговорът е безплатен от цялата страна/ или 02/9266 500, или пишете на адрес: cards@ccbank.bg.