„Български пощи” вече продават билети по договор с „Ивентим”

13.01.2016

От началото на годината „Български пощи” ЕАД стартира новата си мащабна услуга - продажба на билети за крупни културни, спортни, развлекателни и други мероприятия в страната и в чужбина чрез системата на ИВЕНТИМ.

„ИВЕНТИМ” продава билети за концертите на почти всички световни музикални величия. Работи с над 200 зали, театри и опери в Европа. Фирмата е основен партньор на много спортни клубове, както и продава билетите за почти всички Европейски кръгове от Формула 1 и други моторни спортове. „ИВЕНТИМ„ е лидер в Европа с продажбата на билетите за над 140 хиляди събития годишно. За известната фирма работят почти 1500 служители в 21 държави.

И в България фирмата заема безспорно лидерско място с годишна продажба от над един милион билети. А „Български пощи” ЕАД вече е част от голямото международно семейство на „ИВЕНТИМ”. Най-големият пощенски оператор в страната стартира перспективното сътрудничество с продажбата на билети в 75 пощенски станции, чиито брой поетапно ще нараства.

Ето само част от музикалните събития през 2016 година, билети за които можете да закупите в посочените по-долу пощенски станции: концерти на световната дива Лара Фабиан, Енрике Иглесиас, рок иконите ФОРИНЪР, хор „Турецкий”, Лили Иванова, виртуозния цигулар Васко Василев, „Тоника Домини” заедно с „Рики е Повери”..; спектакли на балет „Тодес”, „Большой Московский цирк”, Московски държавен театър – „Руски балет”; традиционния рок-фестивал в Каварна; бенефисът на Христо Стоичков за неговата 50-годишнина и още много, много други.

Списък на пощенските станции, в които се предлага новата услуга.