Изявени пощенски служители получиха награди по повод Световния ден на пощата

09.10.2013

На 9 октомври – Световния ден на пощата, Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията и „Български пощи” ЕАД наградиха изявени пощенски служители за дългогодишна работа и постигнати високи резултати в системата на най-големия пощенски оператор. 

Награди получиха Василка Узунова от отдел „Основни услуги и логистика“, София; Величка Тинева от пощенска станция Тервел, Желязка Стоянова, служител на гише в село Тича, Сливенско; Мито Митов, началник на пощенска станция в Червен бряг; Росен Манчев, касиер на гише  в  село Беден, Смолянско.

В приветствието си по време на тържествената церемония заместник-министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Георги Тодоров подчерта, че през 2012 година само чрез клоновете на „Български  пощи” са изпратени и получени близо 55 милиона писма и колети, което е количествен израз за значимостта на работата на пощенските служители.

Главният изпълнителен директор на „Български пощи” ЕАД Пламен Павлов изрази увереност, че най-големият пощенски оператор успешно ще посрещне новите предизвикателства, като се променя адекватно на високите технологии и повишава доверието на своите клиенти.

От името на наградените г-жа Василка Узунова благодари за получените отличия и заяви, че тези награди са признание за всички служители в системата на „Български пощи”.