МИНИСТЪР АНГЕЛКОВА ПОСЕТИ ЦЕНТРАЛНА ПОЩА ВЪВ ВАРНА

09.10.2014

По повод Световния ден на пощата 9 октомври министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Николина Ангелкова посети Централна поща във Варна.

Тя поздрави пощенските служители с празника и заяви както съпричастието си към техните успехи и проблеми, така и готовността на министерската администрация да подкрепя реформаторските усилия на „Български пощи”.

Главният изпълнителен директор на „Български пощи” ЕАД Станислав Дочев също отправи приветствени думи към работещите в Централна поща Варна и в цялата система на дружеството с пожелания за много лични и професионални успехи.

Приятна изненада за министър Ангелкова беше връченият й от г-н Дочев символичен подарък- рамкирана марка с персонализирана винетка.

Министър Николина Ангелкова и главният изпълнителен директор на „Български пощи” ЕАД Станислав Дочев, заедно с директора на Регионално управление „Североизточен регион” – Георги Янакиев, разгледаха заедно експонираната в кулоарите на пощата филателна изложба на Николай Пенев.