В ПРИСЪСТВИЕТО НА ПРЕМИЕРА БОРИСОВ, МИНИСТЪР МОСКОВСКИ И ГЛАВНИЯТ ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР НА БЪЛГАРСКИ ПОЩИ ДЕЯН ДЪНЕШКИ ОТКРИХА НОВ ОФИС НА ПС ПОМОРИЕ 1

18.06.2015

В днешния ден в присъствието на премиерът Бойко Борисов министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски и главният изпълнителен директор на „Български пощи” ЕАД Деян Дънешки откриха новия офис на пощенска станция Поморие 1. В тържествената церемония взеха участие също областният управител на Бургаска област Вълчо Чолаков и кметът на община Поморие Иван Алексиев.

В своето слово след прерязването на лентата Деян Дънешки благодари на г-н Алексиев за доброто сътрудничество при осъществяването на този така важен за гражданите проект, който ще осигури удобство за клиенти и гости, както и по-добри условия на труд за работещите в пощенската станция. „През последните пет години, сподели г-н Дънешки, са реновирани и открити 62 броя ПС. Изградени са и четири нови помещения за разменно-сортировъчни центрове в Бургас, Варна, Стара Загора и Пловдив. - Разчитам, че в пощенската станция, която днес открихме с министър-председателя и с министър Московски, клиентите на „Български пощи” ще получават не само съвременни и качествени пощенски услуги, но и приветливо отношение”, заяви г-н Дънешки.