„БЪЛГАРСКИ ПОЩИ” ЕАД ОТКРИ НОВ ОФИС В ПЛОВДИВ

24.06.2015

Главният изпълнителен директор на „Български пощи” ЕАД Деян Дънешки откри днес в Пловдив нов пощенски офис в квартал ”Съдийски”.

Официални гости на събитието бяха заместник-кметът на Община Пловдив Минко Кафтански и кметът на Район „Централен” Георги Титюков.

„Политика на „Български пощи“ е да откриваме съвременни пощенски станции на удобни за хората места, за да улесним нашите клиенти и да направим услугите ни по-достъпни за тях. Само в Пловдив открихме 3 нови клона и преместихме 2 на по-удобни за хората места. Надяваме се пловдивчани да оценяват нашите усилия” – каза Деян Дънешки.

Новият пощенски офис ще обслужва над 6000 граждани в квартал ”Съдийски”, като им предлага разнообразни услуги и качествено обслужване.

"Изключително ми е приятно да виждам, че „Български пощи”  се развиват и имат нови постижения",  сподели заместник-кметът Минчо Кафтански, който е бил директор на Регионално управление Пловдив на „Български пощи ЕАД”.

"Приветствам откриването на новия пощенски офис в най-оживения пловдивски квартал „Съдийски”. Офисът е близо до хората, което е и политика на общинската администрация" – каза Георги Титюков.