Български пощи въвеждат нова услуга „Изходящи международни парични преводи”

15.09.2011

„Български пощи” ЕАД допълва услугата „Входящи международни парични преводи”, като  въвежда нова услуга - "Изходящи международни парични преводи".

Нашите клиенти вече могат да изпращат сигурно и лесно парични суми до свои близки и приятели в рамките на три работни дни до 10 страни в Европа и Азия (Албания, Босна и Херцеговина, Гърция, Италия, Полша, Румъния, Словакия, Турция, Унгария, Япония).

Приемането и предаването на паричните суми се извършва в брой, така че нито получателят, нито изпращачът  се нуждаят от наличие на банкова сметка. Преводите се извършват във всичките 2981 пощенски станции на територията на Република България. Клиентите ни могат да се възползват от новата услуга, докато изпращат писма и колети, плащат сметките си за комунални разходи или ползват други пощенски услуги. Изпращайки международен паричен превод, те могат да изпратят и кратко лично послание до любимите хора, вписвайки го във формуляра за доставка.

Информация за цените на преводите, за компаниите-партньори в получаващата страна, за максималния размер на изходящите преводи, както и бланка на формуляр за изходящ международен паричен превод можете да получите в пощенските станции и на сайта на „Български пощи” ЕАД.

Изходящите международни парични преводи на „Български пощи” ЕАД са на ниски цени и с гарантирани сигурност и качество на услугата.