Български пощи откриват изнесено пощенско гише в търговска верига в град Шумен

21.12.2011

На 22 декември 2011 година, от 13.30 часа главният изпълнителен директор на „Български пощи” ЕАД Деян Дънешки ще открие изнесено пощенско гише на Централна поща – Шумен в хипермаркет Кауфланд на ул.”Симеон Велики” 28. Гишето ще бъде разположено непосредствено срещу касите на хипермаркета и ще обслужва клиентите си без почивен ден от 9.00 до 21.00 часа.

Откриването на изнесени пощенски гишета е резултат от политиката на дружеството да предлага услугите си на удобни за гражданите места. Подобни гишета вече работят успешно в хипермаркет Кауфланд - гр. Враца и в метростанциите „Вардар” и „Опълченска” в гр.София.

На новото работно място ще могат да се плащат сметки за ток, вода, телефон, дължими суми към Виваком и Мобилтел, както и ще се зареждат електронни ваучери на всички мобилни оператори.

Изнесеното пощенско гише ще дава възможност на клиентите на Български пощи да изпращат писма и колети, парични преводи, да ползват куриерски услуги, както и да инкасират сметки за телефон, ел.енергия и вода.

На гишето ще се продават и филателни продукти и пощенски картички, книги и винетни стикери.