Нова услуга на „Български пощи” ЕАД - BGPostCard

21.09.2012

BGPOSTCARD - СРЕЩА НА ВИСОКИТЕ ТЕХНОЛОГИИ И КЛАСИКАТА

Пощенските администрациии в цял свят активно търсят начини за конкуренция и приспособяване на пощенските услуги в радикално променения от интернет и мобилните комуникации свят. В тази връзка „Български пощи” ЕАД разработи нова услуга BGPostCard, която удачно интегрира съвременните мобилни комуникации с класическите. 

BGPostCard е новата услуга на „Български пощи” ЕАД, която позволява изпращането на истинска пощенска картичка директно от телефона чрез използването на специално приложение. Необходимо е само да се избере подходяща снимка от телефона или от предлаганата галерия, да се въведе точния адрес/пощенски код на получателя и да се натисне бутона "Изпращане".

Картичката се изработва в печатния център на дружеството, поставя се в плик и се доставя на получателя. като на гърба й може да се отпечата лично послание (което предварително е въведено от телефона). Цената на новата услуга е 2.40 лв.

BGPostCard може да бъде изпратена до всяка точка на света, която разполага с валиден пощенски адрес. Тази форма на съобщение може да бъде споделяне на моментно преживяване – забавна ситуация, уловена от камерата на смартфона, отбелязване на важно събитие в живота, каквото е дипломирането или раждането, туристическа забележителност или личен момент, но може да се използва и в  рекламни кампании. Необходимо е само наличието на интернет-връзка по време на изпращането.

Програмата работи на всички смартфони, базирани на операционните системи iOS 4.0+ или Android 2.2+

iphone

 

 

QR-код

за

изтегляне

android
iPhone   Android