BgPostsLogo
Quantcast

РЪКОВОДСТВОТО И СИНДИКАТИТЕ НА „БЪЛГАРСКИ ПОЩИ“ ПОДПИСАХА НОВ КОЛЕКТИВЕН ТРУДОВ ДОГОВОР

20.05.2024
РЪКОВОДСТВОТО И СИНДИКАТИТЕ НА „БЪЛГАРСКИ ПОЩИ“ ПОДПИСАХА НОВ КОЛЕКТИВЕН ТРУДОВ ДОГОВОР

Ръководството на „Български пощи“ подписа нов Колективен трудов договор за периода юни 2024 г. – юни 2026 г. със Синдикална федерация на съобщенията към КНСБ, Федерацията на съобщенията „Подкрепа“ и Демократичния синдикат на съобщенията.

Запазват се важните за служителите социални придобивки, като ваучери за храна, ресурсно обезпечаване за здравословни и безопасни условия на труд, обучение, повишаване на квалификацията и професионалното развитие на персонала.  Средствата за социални разходи и техният размер ще се договарят всяка година в Съвета за социално партньорство.

„Конструктивните преговорите бяха проведени в кратки срокове в дух на диалогичност и взаимно разбирателство“ – коментира Главният изпълнителен директор на „Български пощи“ Цветилия Стоилкова при подписването на КТД.

Ръководството на  „Български пощи“ е убедено, че служителите във фирмата заслужават достойно заплащане, тъй като от всеки един от тях зависи просперитета на дружеството.

Актуализация на възнагражденията на служителите ще се обсъжда и ще бъде съобразена с финансовото състояние на компанията. Общо е мнението, че по-справедливият ръст на заплатите е обвързан с генерирането на печалба. Именно в тази посока ще работи новото ръководство на дружеството съвместно със Съвета за социално партньорство.

Дора Цветкова – връзки с обществеността
Български пощи ЕАД
GSM 0884 860 543
Ул.“Академик Стефан Младенов“ 1.Бл.31.1700 София

Имейл:
[email protected]
Уебсайт:
https://www.bgpost.bg/

FacebookLinkedinInstagram
© 2023 | Protected by reCAPTCHA